Een goed ontwerp op papier is de basis voor uw tuin

Ontwerp

De tuin word tegenwoordig steeds vaker als verlengstuk van uw woning gezien, het is daarom belangrijk dat het ontwerp aansluit bij uw interieur.

Wij ontwerpen een tuin waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met uw persoonlijke wensen. Door het gebruik van de juiste beplanting en materialen valt er het hele jaar door iets te beleven in uw tuin, en is het niet alleen plezierig om te zitten maar ook om te werken in de tuin.

Om te kijken wat uw mogelijkheden zijn kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

De aanleg van uw tuin, speciaal voor u op maat gemaakt

Realisatie

De realisatie van uw tuinontwerp kunnen wij voor u verzorgen, of het nu gaat om de gehele tuin of een bepaald gedeelte daarvan.

U kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden zoals; grondwerk, bestrating, beplanting, timmerwerk, vijvers, beregening, elektra e.d. Alle werkzaamheden worden door of in opdracht van ons verricht.

Ook bestaat er de mogelijkheid voor een renovatie van uw tuin, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van de beplanting en materialen uit uw bestaande tuin. Denk hierbij aan het herstraten van een verzakte oprit of terras, of bijvoorbeeld het opnieuw inrichten van een verwilderde border.

Voor een optimale beleving van uw tuin is het juiste onderhoud essentieel

Onderhoud

Het is belangrijk dat de tuin in een goede conditie verkeerd zodat niet alleen op dit moment, maar ook op langere termijn uw tuin een verzorgde uitstraling blijft behouden. Een onderhoudsvrije tuin bestaat nu eenmaal niet, hooguit een onderhoudsvriendelijke tuin.

Heeft u de tijd, mogelijkheid of de kennis niet om het onderhoud zelf te verrichten? Dan kunt u ons inschakelen om uw tuin te onderhouden op een manier die bij u en uw tuin past.

Wij verrichten verschillende soorten tuinonderhoud. U kunt ons inschakelen voor een eenmalige onderhoudsbeurt, of het periodiek onderhoud waarbij we bijvoorbeeld twee keer per jaar, een keer per maand of wekelijks het onderhoud voor u verzorgen.

Ook voor werkzaamheden als het snoeien of rooien van een boom, knippen van een haag of het verticuteren van het gazon kunt u bij ons terecht.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Mail ons